Valmentajahaku TamSKin agilityleirikokonaisuuteen

Hei sinä Valmentaja!

Oletko kiinnostunut seuran uudenlaisesta valmennustoiminnasta, joka ei sido sinua joka viikko tiettynä arki-iltana? Uuden maton asennuksen jälkeen toukokuussa on tarkoitus aloittaa leirit, jotka tuovat seuraamme uudenlaista ja kokonaisvaltaisempaa agilityn valmennustoimintaa.

Kausi 2021 kestää toukokuulta vuoden loppuun sisältäen viisi leirikokonaisuutta. Kauden aikana pääpaino on tietenkin leiripäivissä ja omien treenien vetämisessä, mutta tiimi ja päävalmentaja tarvitsevat toki myös apua kauden suunnittelussa ennen ensimmäistä leiriä sekä leiripäivien välissä. Arvostamme innostumista uudenlaisesta konseptista, mahdollisuutta osallistua suunnitteluun sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen.

Valmentajia tarvitaan useampia mukaan porukkaan: he ovat mukana joko kaikilla leiripäivillä, tai osalla niistä. He pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan valmennuksia teemoittain oman osaamisensa puitteissa, siten että mukaan valittavien koirakoiden edistymistä eri teemoittain pystytään seuraamaan ja edistämään kauden aikana. Tärkeää on myös, että olet valmentajana kannustava ja ajantasalla lajin vaatimuksista ja kehittymisestä.

Toivomme, että pääosa valmentajista löytyisi omasta seurastamme, mutta täydennämme valmentajaporukkaa tarpeen mukaan myös seuran osaajien ulkopuolelta. Olisiko sinulla annettavana osaamista esimerkiksi ihan yleisesti lajitreenistä, tekniikkatreenistä, fysiikkatreenistä, mentaalitreenistä tai muusta, josta ajattelisit leiriläiselle olevan hyötyä agilityosaamisensa kehittämisessä?


Ilmoita kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella 21.2.2021 mennessä. Linkki

Mahdolliset tiedustelut voi lähettää sähköpostitse: annika.salonen@tamsk.com