Valmennusryhmähaut ovat auki 7.8. asti

Valmennusryhmät on tarkoitettu aktiivisesti treenaaville ja kisaaville koirakoille. Ryhmät toimivat itseohjautuvasti jokaisen ryhmäläisen kouluttaessa ryhmää vuorollaan. Ryhmällä on vuosittainen budjetti, jota se voi käyttää ulkopuolisen koulutuksen hankkimiseen, tai koulutustiimin järjestämää koulutusta. Ryhmän tavoitteena on nostaa lajin tasoa seurassa ja edesauttaa menestymistä arvokisatasolla.

Valmennusryhmäläisten etuihin kuuluvat (tasokkaan treeniseuran lisäksi) ilmainen treenipaikka, ilmainen omatoimitreenioikeus sekä pidempi treeniaika kuin tavallisilla ryhmillä.

Velvollisuuksina on tavallisen talkoovelvoitteen lisäksi koulutusvelvoite, joka on lajista riippuen 12-15 tuntia per vuosi (lokakuusta syyskuuhun).

Agility

Agility on uudistanut valmennusryhmäkonseptiaan, jotta valmennusryhmäpaikka voidaan tarjota useammalle koirakolle. Luethan uudet ryhmäkuvaukset ajatuksella.

Agilityn valmennusryhmähaun info ja hakulomakkeet

Toko

Myös TOKO on uudistanut valmennusryhmäkonseptiaan: valmennusryhmille tarjotaan jatkossa koordinoitua valmennusta. Uutuutena lisäksi tehoryhmät, joiden kouluttajina toimivat valmennusryhmäläiset.

TOKOn valmennusryhmähaun info ja hakulomake

TOKOn tehoryhmähaun info ja hakulomake

Rally-toko

Rally-toko jatkaa hyväksi todettujen konseptien kanssa myös seuraavalla kaudella, joskin valmennusryhmien koulutusvelvollisuutta voi jatkossa suorittaa myös kouluttamalla kursseja.

Rally-tokon valmennusryhmähaun info ja hakulomake

Rally-tokon tehoryhmähaun info ja hakulomake

Koiratanssi

Koiratanssi jatkaa hyväksi todetulla konseptilla seuraavan kauden.

Koiratanssin valmennusryhmähaun info ja hakulomake