Petra Malinin agilitykoulutukset 6.2. ja 22.5.


Petra Malin kouluttaa kautena 2021-22 Tamskin arvokisavalkkulaisia. Näiden koulutusten yhteydessä on paikkoja myös muille tamskilaisille.

 • Kaksi ryhmää: klo 9.30-11.30 ja 11.30-13.30
 • Koulutus pidetään isolla kentällä (kentät 4-5).
 • Ryhmässä 5 koirakkoa/2 tuntia
 • Koirakon tulisi pystyä tekemään rataa vähintään pätkissä. Radan voi suorittaa ilman kontakteja ja koulutus sopii myös nuorille koirille.
 • Ilmoittautuminen 6.2. olevaan koulutukseen aukeaa lauantaina 15.1. klo 18:00 (etuajassa lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida) – Koulutus on täynnä!
 • Ilmoittautuminen 22.5. olevaan koulutukseen aukeaa keskiviikkona 10.5. klo 18:00: lomake
 • Hinta: 47 €/koirakko
 • Tamskilaiset ovat etusijalla koulutukseen
 • Koulutukseen osallistuvat rakentavat radan

Huom! Ilmoittautumiset ovat sitovia!

 • se tarkoittaa, että kun olet ilmoittautunut ja mahtunut treeniryhmään, on sinun maksettava osallistuminen.
 • jos joudut jäämään pois, kysy erikoiskoulutusvastaavalta, onko varalla koulutukseen tulijoita. Jollei ole, voit myydä treenipaikkasi.

”Olen Petra Malin, intohimoinen agilityharrastaja Paimiosta. Olen kouluttanut agilitya vuodesta 2013 lähtien eri seuroissa talkootyönä ja myöhemmin toiminimellä. Koulutan agilitya rajoitetusti päätyöni ohella eri seuroissa ympäri Suomen, yksityistuntien sekä kurssien muodossa. Minulla on kokemusta muun muassa juoksukontakteista, ja ko kursseja olen pitänyt muutaman vuoden seminaarien ja kurssien muodossa. Myös pentujen ja nuorten koirien perustaitojen kouluttaminen on lähellä sydäntäni. Koulutan kaikentasoisia koirakoira, yksilöllisesti koirakon tarpeiden mukaan. Olen muun muassa valmentajana Suomen Agilityliiton järjestämässä Top Team-kokonaisuudessa v.2021.

Minulle on tärkeää agilityssa koirakon taitojen kehittäminen ja positiivinen fiilis. Kouluttajana olen tarkka ja kannustava. Keskityn kouluttajana paljon ohjaajan sujuvaan liikkumiseen ja rytmittämiseen, vahvistaen koirakon vahvuuksia. Pusken myös koulutettavia pois omalta mukavuusalueelta ja tarpeen tullen ”viilailen” tärkeitä yksityiskohtia koirakon tekemisessä. Kehitän jatkuvasti omaa lajiosaamistani käymällä itse säännöllisesti agilityn huippuvalmentajien opeissa.

Minulla on kolme agilitysta eläköitynyttä koiraa (maksi- mini- ja pikkumini), jotka ovat kaikki hyppy- ja agilityvalioita. Nyt minulla on kasvamassa puolentoista vuoden ikäinen bordercollie, jolle koulutan agilityn perusteita, ajattelu edellä. Olen kisannut SM-tasolla miniluokassa kääpiöpinseri Manun kanssa sekä maksiluokassa kelpie Teuvon kanssa. Suurimpia saavutuksia agilityssa mm. Satakunnan piirimestaruushopea (2013), SM-joukkuekulta (2017 & 2019), SM-joukkuehopea (2018), V-S-piirimestaruus joukkuekulta (2017 & 2018), V-S piirimestaruus joukkuehopea (2019), Hallism-joukkuepronssi (2019).

Minuun voit tutustua somessa:

– Facebook Urheilijasivu: Tmi Petra Malin – Agilitykoulutusta

– Instagram @petramalinagility

Lisätiedot: Aurora Kuosa <aurora.kuosa@tamsk.com> Tamskin agilitykoulutustiimi