"

Haku agilityn SM-joukkueisiin

Agilityn SM-joukkueiden valintakriteerit 2018/Tampereen Seudun Koirakerho ry

TamSK lähettää agilityn SM-kilpailuihin joukkueen jokaisesta kokoluokasta. SM-joukkuekisa käydään tänä vuonna Vantaalla lauantaina 16.6.2018. Joukkueisiin valitaan neljä koirakkoa ja yksi varakoirakko, jolla on myös läsnäolovelvollisuus.

Huomioithan, että TamSKin lisenssillä kisaavalla koirakolla on ensijainen velvollisuus edustaa TamSKia. Mikäli ei tule valituksi TamSKin joukkueeseen, koirakko voi hakuajan jälkeen anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa joukkuekilpailussa.

Ensisijaisesti joukkueet valitaan sellaisten koirakoiden keskuudesta, jotka täyttävät SM-yksilökilpailun tulosvaatimukset (Vuoden 2017 suomenmestari tai hallitseva piirinmestari nollatuloksella TAI Koirakon tulee olla saavuttanut 6.6.2017–4.6.2018 välisenä aikana kolmosluokassa vähintään seitsemän (7) nollatulosta. Nollatuloksista kaksi (2) saa olla hyppyradalta. Seitsemän nollatuloksen pitää sisältää vähintään yksi (1) tuplanollatulos. Nollatuloksia pitää olla saatu vähintään kolmelta (3) eri tuomarilta. Vähintään yksi tulos tulee olla siitä kokoluokasta, johon osallistuu.) Ohjaaja voi osallistua saman säkäluokan joukkueeseen vain yhdellä koiralla, mutta voi kuitenkin hakea joukkueeseen useammalla koiralla. Mikäli ohjaaja tulee valituksi useammalla koiralla, on hänellä oikeus valita, minkä koiran kanssa haluaa joukkueeseen osallistua. Mikäli hakijoita ei ole riittävästi, voidaan edellä mainituista säännöistä poiketa tapauskohtaisesti.

Valinnassa huomioidaan 10 agilityradan tulosta 6.6.2017 – 6.5.2018 väliseltä ajalta ja ne pistetytetään seuraavanlaisesti:

3-lk 0-tulos: 3 p.

2-lk 0-tulos: 2 p.

1-lk 0-tulos: 1 p.

Lisäksi 3-luokassa tehtyjen agilitynollatulosten sijoituksilla saa lisäpisteitä:

Sijoitus/osallistujamäärä alle 30 30-50 51-75 76-100 yli 100
1. 5 p. 7 p. 9 p. 11 p. 12 p.
2. 3 p. 5 p. 7 p. 9 p. 10 p.
3. 1 p. 3 p. 5 p. 7 p. 8 p.
4. 1 p. 3 p. 5 p. 6 p.
5. 1 p. 3 p. 4 p.
6. 1 p. 2 p.
7. 1 p.

Koska joukkuekilpailu käydään agilityradalla, ei hyppyratanollia lasketa mukaan tuloksiin. Tulokset ovat koirakkokohtaisia, joten lainaohjaajalla tehdyt agilitynollat eivät ole pisteytyskelpoisia. Myös ulkomaiset FCI:n alaisista kilpailuista saadut viralliset nollat hyväksytään. Jos hakijoilla on saman verran pisteitä, ratkaisee sijoitusten määrä.

Hakija toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen, josta selviävät tulokset ja esilasketut pisteet sekä toimittaa hakemuksen liitteenä jäljennöksen kisakirjasta, josta selviää vaadittavat tulokset ja osallistujamäärät. Ilmoitathan hakemuksessa myös, oletko käytettävissä varakoirakkona, mikäli tulet valituksi varalle! Varakoirakkopaikkaa ei ole pakko ottaa vastaan.

Tanja Kurikka tulee kouluttamaan valittuja joukkueita 9.6. hallin ulkokentällä.

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 6.5.2018. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen hanna.h.hyvarinen@gmail.com

Artikkelin kirjoittaja