Agilityn valmennusryhmät 2022

PÄIVITYS 13.10.2021: Valmennusryhmiin järjestetään vielä lisähaku. Lisähaussa on tarjolla yksi paikka maanantain pentuvalkkuun (klo 18-19), yksi paikka teinikoirien valkkuun torstaisin (klo 18-20.30). Arvokisavalmennusryhmä on täynnä.

Eli tutustu alta valmennusryhmiin, jotka on tarkoitettu valmentajille tai kokeneille harrastajille ja laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian aiemmin ilmoitetun lomakkeen kautta. Linkki lomakkeelle artikkelin lopussa. Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Valintoja tehdään sopivien hakijoiden ilmaannuttua, jotta paikat saadaan täytettyä. Ryhmiin voidaan valita kriteerit täyttävät hakijat, ja hakijoille tiedotetaan mahdollisimman pian.

———————————————————————

TamSKin agilityssa puhaltaa uudet tuulet. Koulutustiimissä on ahkerasti valmisteltu muutoksia koko kevät ja kesä, eikä tahti ole suinkaan hiipumassa lähitulevaisuudessa. Valmennusryhmät on iso palanen, jonka infot piti saada julkaisuun näin heinäkuun puolivälissä ja itse haku on avoinna 26.7.-7.8.2021. Hakulomakkeen linkki päivitetään tälle sivulle ennen hakuajan alkua.

Varsinainen ja kattava informaatio uusista valmennusryhmistä löytyy linkin takana olevasta tiedostosta TÄÄLTÄ. Jos olet kiinnostunut valmennusryhmäpaikasta, luethan tiedoston huolella ennen kysymysten esittämistä. Kaikki kysymykset tulee toimittaa sähköpostitse jenni.nurmi@tamsk.com tai facebookissa jäsenten ryhmässä olevan julkaisun kommentteihin. Yksittäisiin messenger-viesteihin ei lähtökohtaisesti vastata.

Muista muutoksista on tulossa tietoa ennen kauden alkua, sen mukaan, miten kehitystiimin työ etenee. Mahdollisimman pian, toki. Aiempiin junnuvalkkuihin tulee todennäköisesti myös muutoksia, joilla taataan junioritoiminnan kehittymistä seurassa. Juniori-ikäisten uusista ryhmistä tiedotetaan junnutiimin puolesta, kun ajatukset ovat valmiina. Kehitystiimi jatkaa työskentelyä valkkujen hakulomakkeen, muiden ryhmien hienosäädön (huomasittehan jo, että esimerkiksi treeniaika ryhmissä tulee pidentymään?) sekä esimerkiksi alkeiskurssien kehitystyön parissa, joten pysykäähän kuulolla!

Päivitys 26.7.2021: Hakeminen valmennusryhmiin

Tutustu ensin huolella mitä valmennusryhmiä kaudella 2022 on tarjolla ja hae sen mukaan oikealla lomakkeella. Ylempänä linkitettyyn tiedostoon on tässä välissä päivitetty muutamia yksityiskohtia, joten luethan tiedoston vielä uudelleen.

Arvokisavalkku hakee tällä lomakkeella. Samaisella lomakkeella voi valita, onko kiinnostunut samoilla tiedoilla vastaanottamaan muun valmennusryhmäpaikan, jos ei tule arvokisaryhmään valituksi.

Muut valmennusryhmäläiset hakevat tällä lomakkeella (pentu- teini- ja kisaavien valmennusryhmät).

Näyttökoe järjestetään tarvittaessa tiistaina 17.8. klo 19.30 – 21.00 ja siihen tulee erillinen kutsu. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.