Agilityn tekniikkakursseja alkeiskoirakoille TÄYNNÄ

Elo- ja syyskuussa on mahdollisuus osallistua lyhytkursseille, joilla opetellaan juoksaripuomin, keinun ja keppien alkeita. Koirakko voi osallistua yhdelle tai useammalle kursseista. Kouluttajana Mervi Leppäkorpi.

Lähtötasona on, että koirakko on osallistunut jollekin kurssille aiemmin tai on itsenäisesti opetellut agilityn alkeita. Harjoitteet ovat sellaisia, että ne sopivat fysiikan puolesta myös pennuille.

Keppien alkeet tiistaisin 24.8., 31.8. ja 7.9. klo 19:30-20:30. Hinta 30 €. Kurssilla opetetaan koiralle keppejä 2×2-metodilla. Opetus aloitetaan aivan alkeista.

Juoksarialkeet (puomi) keskiviikkoisin 8.9., 15.9. ja 22.9. klo 20:00-21:00. Hinta 30 €. Kurssilla opetetaan koiralle mattotargettia maassa ja maassa olevalla alastulolla lyhyemmällä tai pidemmällä matkalla koirakon taitojen mukaan. Opetus aloitetaan alkeista, mutta on hyötyä, jos matto on koirakolle ennestään tuttu. Koirakoiden tulee sitoutua tekemään kurssilla tehtyjä harjoitteita vähintään kerran aina kurssikertojen välissä. Osallistujilla tulee olla oma mattotarget (esim. kumirouhe– tai silikonimatto).

Keinun alkeet tiistaisin 14.9. ja 21.9. klo 19:30-20:30. Hinta 20 €. Kurssilla tutustutetaan koira keinun ääneen sekä liikkumiseen keinulla omaehtoisesti ja leikkien kautta. Pidemmällä olevat koirakot voivat suorittaa madallettua keinua.

Kursseille osallistuakseen koiralla tulee olla voimassaolevat rokotukset ja ohjaajan tulee olla TamSKin jäsen. Jokaiselle kurssille otetaan 4 koirakkoa.

Ilmoittautumiset 8.8. alkaen sähköpostilla: leppakorpi.mervi(a)gmail.com
Kerrothan mille kurss(e)ille haluat ilmoittautua sekä hieman itsestäsi ja koirastasi.