Agilityn pohjataitokurssi 5 krt syksy 2022 – TÄYNNÄ

Agilityn pohjataitokurssi on viiden kerran kokonaisuus, joka järjestetään elo-syyskuussa. Kurssi sopii pennuille ja nuorille koirille, eikä koiran ohjaajalla tarvitse olla aiempaa agilitykokemusta. Rokotusten olla kunnossa varoaikoineen viimeistään ensimmäisellä kurssikerralla (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset).

Kurssin painopiste on niissä taidoissa, joita tarvitaan ennen kuin koiran kanssa aloitetaan varsinainen lajiharjoittelu. Kurssikerrat ovat pe 26.8. klo 18-19, pe 2.9. klo 18-19, pe 16.9. klo 18-19, pe 23.9. klo 18-19 ja pe 30.9. klo 18-19. Harjoitukset pidetään hallin sisäkentällä 2. Kurssin kouluttajana toimii Elina Alatalo. Kurssin sisältöä sovelletaan osallistuvien koirakoiden tason mukaisesti.

Ohjaajan on oltava kurssin alkaessa TamSK ry:n jäsen tai liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/yhdistys/jasenyys/) kun kurssipaikka varmistuu. Pohjataitokurssia varten ohjaajan ei tarvitse vielä hankkia agilitylisenssiä. Kurssin hinta on 55€.

Kurssille ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 2.8. klo 8.00. Kurssille otetaan mukaan 5 koirakkoa.

Tiedustelut: aino.ihamaki@tamsk.com