Agilityn kausiryhmiin aukeaa haku 14.8.

Kalenterin kokoaminen talvikaudelle on nyt saatu päätökseen. Aiemmin ryhmäläiset ovat laittaneet viestiä suoraan hyväksi kokemilleen valmentajille. Tällä kertaa haluamme agilityssa sekä valmentajien, että myös kaikkien ryhmäläisten tekevän hieman ajatustyötä sen suhteen, millaisilla tavoitteilla ja millaisilla tavoitteilla haluaa harrastaa. Tällä pyrimme saada entistä paremmin kohtaamaan koirakon ja sen tarpeisiin sopivimman valmentajan ja ryhmän. Tarkoitus ei ole unohtaa omaksi iloksi harrastajia, eikä tavoitteellisemmin harrastavia, vaan saada kaikille mieleiset ryhmät, joissa on samanhenkistä treeniseuraa tukemaan kehittymistä ja hyvää ryhmähenkeä.

Jokaisen agilityryhmään haluavan (myös kesällä ryhmissä olleet) tulee täyttää alla oleva hakulomake.

Hakulomake agilityryhmään

Hakuaika ryhmiin on 14.8. – 23.8. Olethan tarkkana ajankohtien kanssa, sillä myöhässä tulleet hakemukset käsitellään vasta, jos ryhmiin jää tilaa hakuajankohtana tulleiden hakemusten jälkeen. Talvikauden ryhmien ajankohdat ja valmentajat löytyvät TÄÄLTÄ. Valmentajien lisätiedot lisätään viimeistään viikon 33 alussa. Haku ei koske OT- ja KR-ryhmiä, eikä ryhmiä, joihin on erillinen haku (esimerkiksi valmennusryhmät).

Voit valita sinulle mieluisimman valmentajan tai ajankohdan, mutta täytäthän myös kaikki sopivat sillä ryhmäpaikkoja on rajallisesti ja tavoitteenamme on löytää mahdollisimman monelle sopiva ryhmä.

Muistathan myös varmistaa, että kesäkauden maksut ja talkoot on hoidettu. Kesäkauden talkoita saa elokuun lopussa olla tekemättä maksimissaan 1 tunti. Ryhmäpaikkaa ei voida talvikaudelle myöntää, mikäli talkoita on tekemättä enemmän. Mikäli tiedät, että sinulla on hakuaikana talkoita tekemättä yli tunti, mutta saat ne hoidettua elokuun aikana niin ilmoitathan tästä hakulomakkeella. Jokaisen hakijan talkoot ja maksut tarkastetaan ennen valintojen julkaisua.

Valmentaja tekee valinnat ryhmän kokoonpanon suhteen ja tiimi ilmoittaa valituksi tulleille ryhmäläisille sekä valmentajalle lopullisen kokoonpanon syyskuun alussa. Samalla viestillä pyritään infoamaan myös talvikauden maksut ja talkoot.

Ryhmäkokojen pienentymisen myötä tullaan esimerkiksi seuraamaan tarkemmin sitä, että erityisesti prime time -aikaan treenaavat ryhmät olisivat täynnä. Lomake jää käyttöön myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Mikäli jatkossa haluat uuden ryhmäpaikan esimerkiksi kesken kauden, tulee sinun täyttää lomake, jonka jälkeen tiimi ohjaa hakemuksesi eteenpäin. Ryhmäpaikkaa ei voi jatkossa saada täyttämättä lomaketta.

Jos sinulle herää kysymyksiä hakuun tai valintaprosessiin liittyen, niin olethan yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Kysymyksiä voi esittää facebook-julkaisun kommenteissa tai sähköpostilla jenni.nurmi (a) tamsk.com.