Agilityn juoksukontaktikurssi: mattotargetin käyttö (kouluttajille)

Agivalkku kouluttaa: Juoksarikurssi tamskilaisille agilitykouluttajille

Juoksarikurssin treenit ovat keskiviikkoisin klo 19-20. Kurssikerrat 27.10., 10.11., 24.11., 8.12. ja klo 20-21 15.12.

Kurssilla keskitytään siihen miten mattotargettia voi käyttää juoksarin opettamiseen. Harjoitukset tehdään ilman puomia (viimeisillä kerroilla mahdollisesti harjoituksia blankilla eli puomin alastulolla). Huom: kurssilla ei käydä läpi bumberien käyttöä juoksarien opettelussa. Kurssilaisilla pitää olla oma mattotarget (sellainen joka pysyisi mahdollisimman hyvin paikoillaan keinonurmella), klikkeri ja namimaatti on plussaa (treeneissä voi lainata namimaattia).

Ensisijaisesti kurssi on suunnattu agilitykouluttajille, jotka kouluttavat viikkoryhmää kuluvalla kaudella (tai kouluttavat vastaavan määrän). Toive on, että kurssille osallistujat veisivät myös osaamistaan eteenpäin joko omille ryhmäläisilleen tai kurssimuotoisesti kouluttamalla jatkossa.

Kurssi on ilmainen, koirakkoja neljä tunnissa ja kesto viisi kertaa. Kouluttajana toimii Nina Rajala, ilmoittautumiset ninakmrajala@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi TamSK:n jäsennumerosi ja lyhyesti teistä (erityisesti aiempi kontaktiosaaminen ja ajatukset tämän kurssin tavoitteista kiinnostavat). Ilmoittautuminen avautuu heti ja päättyy viimeistään 20.10. Kurssille ei oteta kuunteluoppilaita.