"

Hyppytekniikan peruskurssi joulukuussa 2018

Koulutuskerrat:

  • pe 7.12 klo 18 -> aloitusluento (TamSK-hallin sosiaalitila)
  • su 9.12 klo 10-> käytännön harjoite (TamSK-halli, kenttä 2)
  • su 16.12. klo 10 -> käytännön harjoite (TamSK-halli, kenttä 2)

Peruskurssilla käydään läpi sekä teoriassa että käytännön harjoittein Susan Salon menetelmällä hyppytekniikan perusharjoitteita, kuten perushyppytekniikkaa ja etäisyyden arviointia. Susan Salon menetelmän harjoitteilla koira oppii hyppäämisessä tarvittavia perustaitoja (kehonkäyttöä ja arviointitaitoja), turvallisen ja tehokkaan tavan hypätä, ottamaan itse vastuun hyppäämisestä sekä rakastamaan hyppäämistä.

Peruskurssille osallistuvien koirien tulee olla perusterveitä ja iältään vähintään 12 kk.

HUOM! Jos sinulla on alle 12 kk:n ikäinen (vähintään 4 kk:n ikäinen) pentu, ja haluaisit osallistua peruskurssille, voimme yrittää koota myös yhden penturyhmän, joka tekee kurssilla pentujen harjoitteita speedbumpeilla. Mainitse jo ilmoittautuessasi, että haluaisit penturyhmään (ilmoita myös koiran ikä).

Kurssille otetaan yhteensä enintään 15 koirakkoa, jotka jaetaan ennakkotietojen perusteella ryhmiin. Kurssi alkaa kaikille yhteisellä luennolla pe 7.12. Kaikki koirakot osallistuvat molempiin harjoituspäiviin (su 9.12. ja su 16.12.). Ryhmäkohtainen tarkempi aikataulu selviää ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Kurssille voi osallistua myös kuunteluoppilaana ilman koiraa. Ilmoittautuminen kuuntelupaikoille avataan myöhemmin.

Kurssilla kouluttajana toimii Nina Mesiranta, joka on suorittanut keväällä 2014 hyppytekniikan kouluttajien koulutuksen Vappu Alatalon opissa.

Hinta: Tamskilaiset 75€, ei-Tamskilaiset 85€

Koulutus on täynnä. Ilmottautuminen kuuntelupaikoille avataan myöhemmin.

Artikkelin kirjoittaja