"

Agilityn erikoiskoulutus: Ville Liukka 8.9.2018

Ville Liukka on tulossa kouluttamaan TamSKilaisia syyskuussa 8.9. Koulutuksen teema on perusohjaukset ja tilanteeseen sopivat ohjaukset.

Näin Ville luonnehtii itseään:

”Valmentajana uskon yksilöllisyyden voimaan. Jokaisen kannattaa realistisesti arvioida omat ja koiran vahvuudet sekä heikkoudet. Tuon arvion perusteella on hyvä tehdä suunnitelma koirakon tarvitsemista taidoista ja kuinka ne taidot saadaan opetettua. Jokaiselle löytyy varmasti se oma yksilöllinen tie omaan maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.
Ohjauksessa en itse käytä äänikäskyjä, mutta suosittelen muutamien äänikäskyjen käyttöä. Muuten edustan sellaista vähemmän on enemmän -koulukuntaa. Puolen vaihdolla tai ohjauskäden muutokselle pitää olla järkevä syy. Kisoissa minusta pitää miettiä tuloksen tärkeyttä, sillä kisat voivat olla joko taidon mittaamista tai perustuloksen tekemistä.
Tänä vuonna tulokseni ovat hypänneet uudelle tasolle. Vuonna 2018 olen päässyt kahdella koiralla MM-kilpailuihin, EO-finaaliin, Jutlandia Cup -finaaliin, olen voittanut EO-joukkue hopeaa ja pronssia, EO-yksilö pronssia, Jutlandia Cupin, joukkue-SM pronssia. Aiemmin olen päässyt kolme kertaa PM-kisoihin ja kerran MM-kilpailuihin sekä voittanut PM-joukkuekultaa ja SM-joukkuemitaleita.”

Koulutuksen hinta:

  • TamSK aktiiviset agilitykouluttajat 45€
  • TamSK lisenssinhaltijat 50€
  • muut tamskilaiset  55€
  • ei-tamskilaiset 60€

ILMOTTAUTUMINEN

Artikkelin kirjoittaja