"

Agilityn erikoiskoulutus: Seppo Savikko 24.11-25.11

Paljon kysytty Seppo Savikko on tulossa kouluttamaan Tamskilaisia 24.11-25.11.

Seppo luonnehtii itseään näin:

”Tutustuin agilityyn -94 ja siitä lähtien olen toiminut lajin parissa aktiivisesti harrastajana, kouluttajana, kilpailijana, yhdistysaktiivina, pj:nä, hallin rakentajana, maajoukkueen johtajana ja tuomarina.

Kouluttaminen on intohimoni, asia mitä olen tehnyt lähes alusta asti ja sen parissa huomaan nauttivani agilitystä eniten. Kouluttajana olen käynyt kaikki viralliset kurssit sekä useamman muun kurssin ulkomaita myöden. Nykyään tuomarina koulutan koulutusohjaajia virallisilla kursseilla.

MOTTO: Päivä jolloin kuulen itseni sanovan että kouluttajalla ei ole minulle mitään annettavaa on päivä jolloin on aika lopettaa muiden kouluttaminen.”

Koulutus toteutuu kaksipäiväisenä, mikäli osallistujia on tarpeeksi kummallekin päivälle. Ilmottautumisvaiheessa saat valita vaihtoehdoista minä päivinä haluat osallistua, voit valita myös kummatkin päivät.

Huomaathan raksittaa sekä la että su vaihtoehdot jos haluat osallistua jompana kumpana päivänä, mutta pääsisit kumpanakin. Viimeisen vaihtoehdon ruksittamalla ilmottaudut kummallekkin päivälle.

Koulutus järjestetään kahdella kentällä. Aktiivista treeniaikaa yhdellä koirakolla on n. 20min joka voidaan ryhmän kesken jakaa kahteen osaan.

Yhden päivän koulutuksen hinta: seuran jäsenet 50€, muut 60€

ILMOTTAUTUMINEN

Artikkelin kirjoittaja