Agilityn alkeiskurssi – TÄYNNÄ

TamSK ry järjestää 28.1.2022 alkaen kymmenen kerran agilityn alkeiskurssin. Ohjaajan on oltava kurssin alkaessa TamSK ry:n jäsen tai välittömästi liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/yhdistys/jasenyys/) kun kurssipaikka varmistuu.

Kurssilaisille järjestetään ennen kurssien alkua teorialuento, joka pidetään etäluentona sunnuntaina 23.1.2022 klo 16.00 alkaen. Luento kestää maksimissaan n. 1 h. Luento ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava varsinkin jos lajista ei ole aiempaa kokemusta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen aino.ihamaki@tamsk.com.

Kurssi pidetään perjantaisin 28.1.-8.4. (pl. 18.2.) klo 19.00-20.00, kouluttajana Laura Karppinen/Ruusa Eloniemi.

Alkeiskurssilla tutustutaan agilityesteisiin sekä opetellaan agilityssa tarvittavia perustaitoja. Alaikäraja agilityn alkeiskurssille koiralle on n. 12 kk. Alkeiskurssin jälkeen koirakon on mahdollista jatkaa jatkokurssille.

Alkeiskurssin hinta on 110 €. Kurssilaisilla tulee olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton lisenssi Tampereen Seudun Koirakerho ry:n edustuksella (vähintään harrastajalisenssi). Lisätietoa lisenssistä: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

Agilitykenttä ei ole oikea paikka opetella arki-/perustottelevaisuutta, vaan se on syytä hoitaa kuntoon jo ennen agilityn aloittamista. Erityisesti tämän vuoksi ja jotta saamme ryhmiin innokkaita ja treeneissä käyviä harrastajia, järjestämme alkeiskurssille karsintatilaisuuden, joka pidetään TamSK:in hallilla (Luhtaantie 58, 33560 Tampere) sunnuntaina 16.1.2022. Alustavasti karsintatilaisuus pidetään alkaen klo 12.15, mutta aikataulu tarkentuu kun osallistujien lukumäärä on tiedossa. Osallistujat jaetaan ryhmiin joten koko päivää ei tarvitse olla paikalla.

Karsintatilaisuuteen tuotavan koiran on oltava kaikin puolin terve ja rokotusten pitää olla kunnossa (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset). Otathan tilaisuuteen rokotustodistuksen mukaan. Koiran tulee olla myös riittävästi hallinnassa, jotta karsintatilaisuus on kaikille turvallinen. Karsintaa ei tarvitse jännittää eikä siihen tarvitse erityisesti valmistautua. Tarkempi info karsintatilaisuudesta lähetetään ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

Alkeiskurssikarsintaan ilmoittaudutaan lomakkeella 7.1. klo 17.00 alkaen. Tarvittaessa karsintoihin osallistuvien koirakoiden lukumäärää rajoitetaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä tai viimeistään 12.1. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti.

TamSK:n hallilla on koronatilanteen takia voimassa tässä listatut erityiskäytännöt: http://www.tamsk.com/yleinen/tamskin-koulutukset-jatkuvat-8-1-alkaen/