"

Agilityn alkeis- ja pentukurssi kesällä 2021

TamSK ry järjestää agilityn alkeis- ja pentukurssin kesällä 2021. Kurssit kestävät 10 kertaa ja kurssin hinta on 110€. Ohjaajan on oltava kurssin alkaessa TamSK ry:n jäsen tai välittömästi liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/yhdistys/jasenyys/) kun kurssipaikka varmistuu. Kurssia varten ohjaajan ei kuitenkaan tarvitse vielä hankkia agilitylisenssiä.

Kurssilaisille järjestetään ennen kurssien alkua teorialuento, joka pidetään etäluentona sunnuntaina 2.5.2021 klo 16.00 alkaen. Luento kestää maksimissaan 1,5h. Luento ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava varsinkin jos lajista ei ole aiempaa kokemusta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen aino.ihamaki@tamsk.com.

Agilityn valmistava pentukurssi – TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 18.00-19.00 4.5.-6.7.2021 sisäkentällä 5. Kouluttajana Paula Markkula. Kurssiin kuuluu 10 kurssikertaa ja kurssille otetaan mukaan 5 koirakkoa.

Pentukurssilla keskitytään agilityssa tarvittaviin pohjataitoihin ja se on tarkoitettu n. 5-12kk ikäisille pennuille. Pennun rokotusten tulee olla kunnossa varoaikoineen viimeistään ensimmäisellä kurssikerralla (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset).

Pentukurssilaisille ei järjestetä varsinaista karsintaa, vaan kurssille ilmoittaudutaan lomakkeella 11.4. klo 17.00 alkaen. Tältä kurssilta ei ole mahdollisuutta jatkaa suoraan viikkoryhmiin, vaan pentukurssilta jatketaan alkeiskurssille. Seuraavat alkeiskurssit järjestetään mahdollisuuksien mukaan lokakuun alusta alkaen.

Agilityn alkeiskurssi

Tiistaisin klo 19.00-20.15 4.5.-6.7.2021 sisäkentällä 5. Kouluttajana Paula Markkula. Kurssiin kuuluu 10 kurssikertaa.

Alkeiskurssilla tutustutaan agilityesteisiin sekä perusohjauksiin. Alaikäraja agilityn alkeiskursseille on n. 12kk. Alkeiskurssin käymisen jälkeen voi hakea paikkaa TamSK:in viikottaisista treeniryhmistä.

Agilitykenttä ei ole oikea paikka opetella arki-/perustottelevaisuutta, vaan se on syytä hoitaa kuntoon jo ennen agilityn aloittamista. Erityisesti tämän vuoksi ja jotta saamme ryhmiin oikeasti innokkaita ja treeneissä käyviä harrastajia, järjestämme alkeiskurssille karsintatilaisuuden, joka pidetään TamSK:in hallissa (Luhtaantie 58, 33560 Tampere) sunnuntaina 25.4.2021. Alustavasti karsintatilaisuus pidetään alkaen klo 11, mutta aikataulu tarkentuu kun osallistujien lukumäärä on tiedossa. Osallistujat jaetaan pieniin ryhmiin, joten koko päivää ei tarvitse olla paikalla.

Karsintatilaisuuteen tuotavan koiran on oltava kaikin puolin terve ja rokotusten pitää olla kunnossa (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset). Otathan tilaisuuteen rokotustodistuksen mukaan. Koiran tulee olla myös riittävästi hallinnassa, jotta karsintatilaisuus on kaikille turvallinen. Karsintaa ei tarvitse jännittää eikä siihen tarvitse erityisesti valmistautua. Tilaisuudessa muun muassa katsotaan koirakon yhteistyötä, koiran käsiteltävyyttä ja kiinnostusta yhteiseen tekemiseen ohjaajan kanssa. Tarkempi info karsintatilaisuudesta lähetetään ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen, jolloin tiedetään myös paremmin koronarajoitusten mahdolliset vaikutukset karsintapäivän järjestämiseen.

Ilmoittaudu alkeiskurssille tällä lomakkeella 11.4. klo 17.00 alkaen. Koirakoita otetaan karsintoihin mukaan rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä tai viimeistään 18.4. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti.

Artikkelin kirjoittaja