"

Haku nuorten agilityn valmennusryhmään kaudelle 2021 – lisähaku avoinna

Muokattu 30.8.2020: Nuorten valmennusryhmässä on ainakin yksi paikka avoinna porukkaan sopivalle nuorelle. Lisähaku saman lomakkeen kautta, ks. linkki tämän sivun lopussa. Lisähaku on alustavasti auki 20.9.2020 asti, mutta sitä jatketaan talvikauden aikana, jos sopivaa koirakkoa ei ilmaannu. Tällä hetkellä mukaan on valittu 2003-2006 syntyneitä nuoria, joiden koirat ovat kisavalmiista jo kolmosluokassa kisaaviin.

Nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu 10-18 vuotiaille nuorille agilityharrastajille koirineen. Se tarjoaa nuorille harrastajille mahdollisuuden tavoitteellisen treenaamiseen ja kehittymiseen. Ryhmän vastuukouluttajana toimii Minna Räsänen. Kaikilta ryhmän jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista treeneihin ja tavoitteena on kannustava ja hyvä ilmapiiri, joka edistää kaikkien kehittymistä.

Ryhmä treenaa TamSK Koiraurheilukeskuksessa Niihamassa keskiviikkoiltaisin alustavasti 18:30 alkaen. Nuorten valmennusryhmän kausimaksu talvikaudelta on arviolta noin 190 € (lokakuun alusta huhtikuun loppuun), minkä lisäksi ryhmässä treenaavilla tulee olla voimassa oleva SAGIn lisenssi sekä TamSKin jäsenmaksu maksettuna. Talkoovelvoite talvikaudella on sama kuin muilla ryhmissä treenaavilla. Talkootuntimäärä vahvistetaan ennen kauden alkua.

Ohjaaja voi päästä ryhmään vain yhdellä koiralla, jonka tulee fysiikan puolesta kyetä agilitytreeniin, koirakon tulisi osata vähintään noin alkeiskurssiasiat. Ryhmään valitun koiran ja ohjaajan on edustettava virallisissa kisoissa sekä arvokilpailuissa Tampereen Seudun Koirakerhoa.

Ryhmän koko on enintään 7 koiraa ja mahdollisten varakoirakoiden määrä päätetään lopullisesti hakuajan loputtua, riippuen sopivien hakijoiden määrästä. Ryhmä valitaan koko vuodeksi eli sama ryhmä treenaa yhdessä seuraavaan syksyyn asti, eli talvikauden 2020-2021 lisäksi myös kesäkauden 2021. Tilanteen mukaan ryhmään voidaan kuitenkin tehdä muutoksia myös kauden aikana.

Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmäpaikkoja, valinnasta vastaa agilityn koulutustiimi yhdessä vastuukouluttajan kanssa. Tavoitteena on saada koottua ryhmä, joka nostaa seuran nuorten agilityharrastajien tasoa ja jossa kaikilla ryhmäläisillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä.

Ryhmään voi hakea täyttämällä alta linkistä aukeavan hakemuksen. Hakemus avautuu 1.8.2020 noin klo 12.

Perustietojen lisäksi lomakkeelle kirjoitetaan vapaamuotoinen hakijan itsensä kirjoittama kertomus hakijan motivaatiosta, tavoitteista ja niiden saavuttamisesta, agilitykokemuksesta ja mahdollisesta aktiivisuudesta seurassa. Valinnassa painotetaan erityisesti ohjaajan motivoituneisuutta ja halua kehittyä.

HAKULOMAKE

Nuorten valmennusryhmän hakuaika on 1.8.-10.8.2020. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja ryhmän kouluttajalta: minna_rasanen(a)hotmail.com

Artikkelin kirjoittaja